Ditt bästa jag börjar här

Välkommen till U Clinic! Här är det du som kund som är i fokus. Tillsammans diskuterar vi dina önskemål och förutsättningar och utifrån dessa uppnå ett realistiskt behandlingsresultat. Vi erbjuder kostnadsfri konsultation.

Välkommen till U Clinic

Noggrannhet och säkerhet är en ständig ledstjärna i mitt arbete

Jag tog min sjuksköterskeexamen 1989 på Sophiahemmet i Stockholm. Sedan dess har jag under många år utnyttjat mitt breda kunnande inom såväl vården som inom läkemedelsindustrin. Under de senaste sex åren har jag arbetat med medicinsk-estetiska produkter med särskild inriktning på injektioner av botulinumtoxin och fillers.

Jag är fokuserad på att uppnå behandlingsresultat som ligger helt i linje med dina förväntningar och individuella förutsättningar. Noggrannhet och säkerhet är en ständig ledstjärna i mitt arbete. Jag håller mig ständigt uppdaterad inom nya teknologier och behandlingsmöjligheter som kontinuerligt introduceras inom det estetiska området, parallellt med en kontinuerlig kompetensutveckling. Jag är även Certifierad behandlare av Estetiskainjektionsrådet (EIR) och medlem i FAN club (fillers academy for nurses)

Kvinna

Behandlingar

Allt mitt fokus är på dig

På U clinic erbjuder vi behandlingar med botulinumtoxin, filler men även skräddarsydda hudvårdande behandlingar såsom olika peels och microneedling.

Kontakta mig

Jag är alltid här för dig

Hitta hit Boka online